Kontaktirajte nas

Uspešno realizovan ugovor sa SAFU
11.09.2012

U skladu sa svojom poslovnom praksom KFG je ispunio svoje ugovorne obaveze i u roku isporučio opremu za Središnju agenciju za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU)

više ►

Uspešna sertifikacija
15.02.2012

Uspešno je završena sertifikaciona provera i usklađenost našeg poslovanja naše kompanije sa međunarodnim standardima ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.

više ►

Konsalting

Pored navedenih oblasti delovanja, jedna od bitnih stavki u poslovanju KFG Industrial Group-a je i konsalting, tj. savetodavstvo iz svih vrsta projekata i oblasti inženjerstva kojima se firma bavi.

Investitorima, državnim institucijama, stranim kompanijama koje žele da kroz projekte nastupe na srpskom tržištu i svima zainteresovanima, tim KFG Industrial Group-a nudi punu pravnu i tehničku podršku u iznalažanju potrebnih rešenja za nastale nedoumice.

Kao jedan od svojih najsvetlijih kvaliteta u sklopu konsaltinga, nudimo usluge projekt menadžmenta. Naši ljudi su svoje kvalitete dokazali na mnogim projektima, te je odabir nekog od naših inženjera nepogrešiv korak pri izboru tima za vođstvo nad izvršenjem projekata.

Naš inženjering tim je, osim neophodnih tehničkih znanja, potpuno osposobljen u poznavanju pravnih regulativa i zakona Republike Srbije.

Svojim poznavanjem pravnih regulativa, kao i poznavanjem i vladanjem strukom, KFG Industrial Group je pravi izbor za sva moguća usaglašavanja tehničkih dokumentacija sa većine evropskih jezika na srpski jezik.

Svoje usluge nudimo u savetovanju vezanom za zaštitu životne sredine, uštedu energije i povećanje energetske efikasnosti, zaštitu voda i vodotokova, zaštitu i sigurnosti na radu, itd.