Kontaktirajte nas

Uspešno realizovan ugovor sa SAFU
11.09.2012

U skladu sa svojom poslovnom praksom KFG je ispunio svoje ugovorne obaveze i u roku isporučio opremu za Središnju agenciju za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU)

više ►

Uspešna sertifikacija
15.02.2012

Uspešno je završena sertifikaciona provera i usklađenost našeg poslovanja naše kompanije sa međunarodnim standardima ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.

više ►

Pravno obaveštenje

Pregledanje, kopiranje ili štampanje stranica sa sajta preduzeća “KFG Industrial Group” dozvoljeno je isključivo za lične, neprofitabilne i nekomercijalne namene.

Menjanje, javno prikazivanje, reprodukcija, distribucija ili objavljivanje bilo kojih informacija sa ovog sajta ne sme se vršiti bez pismenog odobrenja nadležnih iz preduzeća.

Ovi uslovi korišćenja, njihovo prihvatanje pristupanjem na sajt i načini ponašanja korisnika na njemu, sastavljeni su u cilju zaštite korisnika WEB servisa i ostalih korisnika Interneta od uznemiravajućih i nezakonitih aktivnosti.

Preduzeća za projektovanje, inžinjering i konsalting, “KFG” neće biti odgovorano za direktne ili indirektne štete koje eventualno mogu da nastanu korišenjem materijala, informacija ili podataka sa ove, ili drugih prezentacija čiji se linkovi nalaze na sajtu www.kfgig.com

“KFG Industrial Group d.o.o.” može u bilo kom trenutku, bez obaveštenja, izvršiti izmene na svojoj internet prezentaciji i svojim servisima koji su opisani na ovoj prezentaciji bez prethodne najave.

Beograd  2. Novembar 2009.