Kontaktirajte nas

Uspešno realizovan ugovor sa SAFU
11.09.2012

U skladu sa svojom poslovnom praksom KFG je ispunio svoje ugovorne obaveze i u roku isporučio opremu za Središnju agenciju za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU)

više ►

Uspešna sertifikacija
15.02.2012

Uspešno je završena sertifikaciona provera i usklađenost našeg poslovanja naše kompanije sa međunarodnim standardima ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.

više ►

Uspešno realizovan ugovor sa SAFU

11.09.2012

U skladu sa svojom poslovnom praksom  KFG je ispunio svoje ugovorne obaveze i u roku isporučio opremu za Središnju agenciju za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU), koja je nadležna za rukovođenje projektima pomoći Europske unije u Hrvatskoj. Krajnji korisnik koji je po ovom ugovoru bilo Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske je bio jako zadovoljon kvalitetom vozila koja su dobili na korišćenje kroz program donacije Evropske Unije. Vozlia su za namenjena sanitarnim graničnim inspekcija na Aerodromu Zagreb i na graničnom prelazu Bajakovo.

Ovo je bio samo jedan od ugovora koje je KFG sproveo na prostorima bivše Jugoslavije, i imamo u planu da nastavimo da se pojavljujemo na ovom tržištu i da se nas i na ovim prostorima prepoznaju kao kvalitetnog i pouzdanog dobavljačá roba i usluga.

Izrada tehničkog rešenja i isporuka opreme za poljoprivredno gazdinstvo

05.08.2012

KFG Industrial Group je angažovan od strane Poljoprivrednog gazdinstva „Ištvan Ujfaluši“ iz Bačkih Vinograda, da uradi tehničko-tehnološku analizu i da rešenje za novi irigacioni sistem. U okviru ovog projekta KFG je dao rešenje koje zadovoljava sve zahteve korisnika i olakšava svakodnevni rad, odabrao i isporučio i svu neophodnu opremu, a takođe i učestvovao i kontrolisao realizaciju za vreme izvođenja.

Volvo servisni centar

03.07.2012

KFG je u junu uspešno završio projektovanje Volvo servisnog centra u Katarinburgu, Rusija.  Ovaj servisni centar je namenjen servisu kamiona i građevinskih mašina. Naš tim projektanata je uradio idejni i glavni projekat konstrukcije za nepunih 6 meseci. U pitanju je objekat na tri etaže ukupne visine 12 metara. U administrativnom delu površine 800m2 se nalaze kancelarije i učionice za obuku servisera. Servisni deo se prostire se na 960m2 a sastoji iz radionice i perionice.

volvo 01 volvo 02

više ►

Ugovor sa EC delegacijom u Hrvatskoj

04.06.2012

Sa željom da utvrdimo svoje pozicije u regionu KFG Industrial Group je sklopio ugovor sa Evropskom delegacijom u Hrvatskoj. Nastavljamo svoju tradiciju ugovaranja na projektima koji su iz fondova pomoći  Evropske Unije, sa ciljem da prepoznatljivost, od strane evropskih institucija, koju poseduejmo u Srbiji postignemo i u celom regionu.

Predmet ovog ugovora je isporuka vozila za Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske. Vozlia su za potrebe graničnih inspekcija na Aerodromu Zagreb i na graničnom prelazu Bajakovo. U skladu sa tradicijom KFG-a planiramo da isporuku izvršimo najmanje mesec dana pre roka. Ugovor sprovodi Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU), koja je nadležna za rukovođenje projektima pomoći Europske unije.

Ovaj ugovor sprovodimo u saradnji sa kompanijom Ranault ZAK iz Karlovca u Hrvatskoj.

Uspešna sertifikacija

15.02.2012

Upešno je završena sertifikaciona provera i usklađenost poslovanja naše kompanije sa međunarodnim standardima ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004. Sertifikat ISO 9001:2008 garantuje da je KFG Industrial Group zadovoljio kompletne zahteve postavljene od strane Međunarodne organizacije za standardizaciju (ISO) u svim poslovnim aktivnostima koji se odnose na projektovanje, inženjering i konsalting dok nas sertifikat ISO 14001:2004 obavezuje da komletno poslovanje uskladimo sa strogim standardima za zaštitu životne sredine.

Uvođenjem Sertifikata ISO 9001:2008 unapredili smo poslovanje sa ciljem zadovoljavanja zahteva korisnika.

KFG - ISO 9001   KFG - ISO 14001

Stigao Deda Mraz

29.12.2011

Zajedno sa svojim podmlatkom, KFG Industrial Group je dočekao Deda Mraza u svojim kancelarijama. Oduševljenje je bilo ogromno i niko nije ostao ravnodušan na dečiju radost kada su ugledali sedog deku. Izgleda da su najslađi pokloni bili oni na dnu kese. U lepoj atmosferi i uz velike dečije osmehe naša firma je uspešno okončala 2011 godinu i raduje se novim izazovima u 2012 godini.

Pogledajte ovde fotografije sa novogodišnje proslave.

više ►

Početak sertifikacije

07.11.2011

KFG Industrial Group je započeo proceduru dobijanja ISO sertifikata.

Isporuka agroopreme iz ugovora sa EC delegacijom

19.09.2011

Sa svojim konzorcionim partnerom Agromehanikom AC iz Novog Sada naša firma je uspešno ispunila svoju ugovornu obavezu i u roku isporučila opremu za tri zatvora u Srbiji. U pitanju je program Evropske delegacije za poboljšanje uslova boravka zatvorenika u zatvorima sa posebnim osvrtom na njihovu edukaciju radi lakšeg uključivanja u društvene okvire. Cilj ovog programa je da zatvorenici dobiju odgovarajuću edukaciju i diplome sa kojima bi kasnije lakše našli posao. Zatvori koji su obuhvaćeni ovim projektom su KPZ Niš, KPZ Sremska Mitrovica i KPZ Požarevac.

Počasni gosti na sajmu Power-Gen Europe

08.06.2011

Power-Gen

KFG Industrial Group je bio počasni gost na štandu našeg engleskog partnera Clyde Bergemann, na sajmu Power-Gen Europe u Milanu. Tom prilikom smo vodili razgovore o proširenju saradnje i uključivanju KFG-a u projekte Clyde Bergemann-a u regionu, ali i u celom svetu.

KFG u gostima Kanadskoj grupaciji Canada Team

18.05.2011

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu 2011KFG Industrial Group je za vreme održavanja Poljoprivrednog Sajma u Novom Sadu gostovao na štandu  Canada Team. Ova kanadska grupacija nudi projekte po sistemu ključ u ruke iz oblasti stočarstva (štalski kompleksi). Kanadski ambasador Džona Morison nas je pozvao da uveličamo prezentaciju grupacije Canada Team koji su u nama prepoznali pouzdanog partnera za njihove poslove na našem tržištu.

Arhiva vesti

2012

•  Februar [1]
•  Jun [1]
•  Jul [1]
•  Avgust [1]
•  Septembar [1]

2011

•  Januar [1]
•  Mart [1]
•  Maj [1]
•  Jun [1]
•  Septembar [1]
•  Novembar [1]
•  Decembar [1]

2010

•  Jul [1]
•  Avgust [2]